POP- en JAZZKOOR BLUE VOCALS DELFT ZOEKT DIRIGENT

  • Henriëtte

    Blue Vocals zoekt dirigent, per 1-9-2022 Wij zijn een vrolijk, sociaal, muzikaal en gemengd amateurkoor uit Delft met zo'n 30 enthousiaste  en enigszins ervaren zangers. We zingen vooral pop- en jazz-nummers, maar zijn altijd in voor iets  nieuws. We zijn een ‘eigenwijs’ koor en hebben onze eigen ideeën. Goede sfeer en gezelligheid zijn  belangrijk. We zoeken dan ook een dirigent die de touwtjes strak in handen heeft als dat nodig is,  maar die op andere momenten juist met humor en souplesse weet te reageren. De afgelopen jaren  hebben we geïnvesteerd in het verbeteren van onze muzikale prestaties en performance. Met een  nieuwe dirigent hopen we hiermee verder te gaan. We werken één maal per twee jaar toe naar een groter concert. Daarnaast verzorgen we jaarlijks  enkele kleine optredens bij bijvoorbeeld een dagopvang voor ouderen. Incidenteel nemen we deel  aan andere muziekactiviteiten zoals een korenfestival.

    Voor een uitgebreide profielschets en meer informatie, zie https://www.blue-vocals.nl/

     Praktische zaken 

    ∙ Ons koor repeteert op woensdagavond van 20.15 – 22.15 uur inDelft, de tweede helft van de  repetitie worden we ondersteund door een pianist. 

    ∙ We verwachten dat de dirigent beschikbaar is voor 3-5 optredens perjaar.

    ∙ We bieden een samenwerkingsovereenkomst aan op freelance basis, die elk seizoen  verlengd kan worden, na een wederzijdse evaluatie. Het honorarium is gebaseerd op de  richtlijnen van Koornetwerk Nederland.

     In het kort Reageren : reacties voor 17 juni 2022 naar Fieke van Vliet (somerwil.vanvliet@ziggo.nl) Procedure : informatief gesprek week 25/26, proefdirectie 29 juni of 6 of 13 juli Samenwerking : freelance, jaarlijkse overeenkomst ingaand op 01-09-2022 Opleiding : relevante koordirectie-opleiding en ervaring met koordirectie Honorarium : volgens de richtlijnen van KoornetwerkNederland Informatie : mondeling/schriftelijk, op te vragen bij Fieke van Vliet(06-30519946)