Dirigent gezocht

  • johan

    Gezocht voor het gemengd koor “De Verenigde Zangers”Per 1 november 2022 zijn wij op zoek naar een enthousiaste dirigent voor het gemengd koor “De Verenigde Zangers” in Werkendam. Het koor heeft 30 leden.

    Wij zingen voornamenlijk klassieke- en profane werken en ook geestelijke muziek.

    Repetities: Het koor repereert op woensdag van 20.00 tot 22.00 uur.

    Functie-eisen:

    De dirigent die wij zoeken is enthousiast, gedreven en heeft ervaring met gemengde koren. Kan het koor op de piano begeleiden, in ieder geval tijdens de repetities. Moet goed met mensen  kunnen omgaan en de koorleden op positieve wijze kunnen stimuleren.

    Procedure:

    Proefdirectie maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. Voor meer informatie over ons koor: www.vz-werkendam.nl

    Sollicitaties kunnen worden gericht aan J.C. Maaskant, voorzitter van de Verenigde Zangers:  j.c.maaskant@hetnet.nl

  • johan

    Dirigent gezocht.voor het  gemengd koor “De Verenigde Zangers” Per direct zijn wij op zoek naar een enthousiaste dirigent voor het gemengd koor “De Verenigde Zangers” in Werkendam. Het koor heeft 30 leden.Wij zingen voornamelijk klassieke- en profane werken en ook geestelijke muziek.Repetities: Het koor repeteert op woensdag van 20.00 uur tot 22.00 uur. Functie-eisen:De dirigent die wij zoeken is enthousiast, gedreven en heeft ervaring met gemengde koren. Kan het koor op piano begeleiden, in ieder geval tijdens de repetities. Moet goed met mensen kunnen omgaan en de koorleden op positieve wijze kunnen stimuleren. Procedure Proefdirectie maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. Voor meer informatie over ons koor: www.vz-werkendam.nl. Sollicitaties kunnen worden gericht aan J.C. Maaskant, voorzitter van de Verenigde Zangers j.c.maaskant@hetnet.nl