Christelijk koor gezocht in Friesland

  • John

    Ik heb nog ruimte voor 1 koor, repetitieavond bespreekbaar!

  • idemdito

    Hallo John,

    Wij zijn een (katholiek) koor wat momenteel stuurloos is. Misschien kunnen we iets voor elkaar betekenen? Hieronder onze advertentie.

    Idem Ditokoor te Steggerda zoekt nieuwe dirigent.Idem Dito is een enthousiast kerkkoor met een divers repertoire. Van christelijke tot populaire liederen tot Taizé gezang. Naast het zelf verzorgen van kerkdiensten wordt ook regelmatig een gastoptreden verzorgd in de nabijheid van Steggerda.

    Het koor kent 11 vrouwelijke leden waaronder een organist die met haar keyboard de muzikale ondersteuning biedt. Daarnaast word geluidsmateriaal gebruikt om het gezang compleet te maken.

    Wegens het vertrek van onze vaste dirigente welke meer dan 20 jaar vol passie haar dirigeerstokje zwaaide, zoeken wij een enthousiaste vervanger.

    Het koor repeteert vrijwel wekelijks op maandagavond tussen 19.15 en 20.15 uur in de RK Kerk te Steggerda. In overleg kan er op een andere avond gerepeteerd worden. Er worden ca. 6 vieringen per jaar in deze kerk opgeluisterd door het koor Idem Dito.Daarnaast verzorgt het koor meerdere gastoptredens, voornamelijk in buurtkerken, maar ook op andere locaties of in nabijgelegen kerken.De koorleden houden van gezelligheid, ongedwongenheid maar willen zeker op zanggebied nog veel leren. Een combinatie hiervan is de meest ideale mix. We zoeken een enthousiaste dame of heer die als dirigent het koor op een leuke wijze kan begeleiden waarbij het leren een mooie aanvulling kan zijn.We bieden jou in overleg een onkostenvergoeding, een enthousiast, leergierig koor met nuchterheid, humor en zangplezier.Enthousiast? Stuur een mail naar idemdito@hetnet.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • cora

    Hallo

    Bent u nog op zoek naar een koor?

    WIj reperten om de twee weken op de maandagavond

    Wij zijn een begeleidingsband/koor voor verdere informatie

    Neemt u contact op met corkalkman@hotmail.com

    M.V.G. Mevr.Bos